Welkom in Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig! Een winkelgebied met een echt dorpskarakter, maar met meer dan honderd ondernemers. De knusse dorpskern heeft autovrije winkelstraten met een passantenhaven en een aantal historische gebouwen, zoals Korenmolen De Leeuw. Een baken in Aalsmeer Centrum! Aalsmeer staat bekend om zijn vele evenementen en activiteiten. Zo ook in Aalsmeer Centrum. De weekmarkt, gezellige braderieën, bandjesavonden, dorpswandelingen en meer. En de ondernemers verzinnen regelmatig ludieke win- of kortingsacties. Alles voor de klanten!

Altijd iets te doen in Aalsmeer Centrum

Het winkelgebied Aalsmeer Centrum is goed bereikbaar en in het hele centrum kunt u gratis parkeren. Denk wel om uw blauwe schijf want deze is verplicht in Aalsmeer Centrum. U mag 1,5 uur gratis parkeren op het Raadhuisplein en bij de Lidl en 2 uur op het Praamplein en de straten rond het winkelgebied. Let op! Deze parkeerzone geldt 7 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur

Hieronder een kleine foto impressie van onze bruisende dorpsactiviteiten…voor alle informatie omtrent de gastvrije winkels, leuke acties en activiteiten verwijzen wij u graag naar de eigen site van Aalsmeer Centrum.