Zoals iedereen weet, zit een ongeluk in een klein hoekje… Je bent lekker onderweg met de boot en je glijdt uit op het dek, je stapt op een steiger en je voet komt tussen wal en het schip, je gaat lekker een hapje eten en je kies breekt af. Zo maar ongelukjes die ons allemaal kunnen overkomen, om veel ergere dingen nog maar buiten beschouwing te laten. Kortom je hebt snel een arts, tandarts of fysiotherapeut nodig aan de wal. Het gezondheidscentrum Drie Kolommen, is maar een paar minuten lopen vanaf de openbare aanlegplaatsen bij De Kolenhaven.

Medische zorg rondom de Westeinderplassen

goede zorg in een deskundig georganiseerd centrum

Het gezondheidscentrum de Drie Kolommen is tot stand gekomen door samenwerking van een aantal Aalsmeerse huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheker en een tandarts. Zij kwamen gezamenlijk tot de conclusie dat door de veranderingen in de gezondheidszorg een meer intensieve samenwerking noodzakelijk is. De medewerkers van gezondheidscentrum de Drie Kolommen bieden u samen toegankelijke eerstelijns zorg van goede kwaliteit.

Contact gegevens:   

Drie Kolommenplein 1, 1431 LA  Aalsmeer
Telefoon: 0297-321212   

help mijn hond of kat is ziek geworden aan boord

Dierenartspraktijk Westeinder 

Hadleystraat 48
1431 SN Aalsmeer                

Voor spoedgevallen maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar via nummer 0297-324643

 

Voor spoedgevallen in het weekend en op andere tijden is het Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam bereikbaar via 020-3080750 

Adres: De Heining 10, 1611 PA  Zwanenburg.

U kunt ook altijd het Medisch Centrum voor Dieren bellen, zij zijn bereikbaar via  020-7400600                                                                 

Adres: Isolaterweg 45  1014 AS  Amsterdam