Speciaal voor alle ligplaatshouders in Het Hollandse Plassengebied, die hun pleziervaartuig verzekerd hebben bij Verbeek Advies hebben wij een ‘loyaliteitsprogramma’ ontwikkeld. Iedere klant die zijn/haar pleziervaartuig bij ons verzekerd heeft mag hier aan meedoen. Dus of je nou een klein bootje hebt op een jollensteiger of een groot jacht in een overdekt botenhuis, dat maakt niet uit, als je maar verzekerd bent bij Verbeek Advies en een ligplaats hebt in het Hollandse Plassengebied.

Hollandse Plassen Bootverzekering

Digitale  ledenpas

Bij deelname ontvangt u van ons één persoonlijke op naam gestelde digitale ledenpas, die u kunt downloaden op uw telefoon. Deze pas komt op dezelfde naam als de naam van de verzekerde op de pleziervaartuig verzekeringspolis. Met deze ledenpas kunt u gebruik maken van verschillende voordelen/aanbiedingen en of acties bij onze participanten. Dit aanbod zal regelmatig wisselen en/of veranderen en de meest actuele of tijdelijke acties zullen wij voornamelijk gaan communiceren via onze social media kanalen, zoals Instagram en Facebook.

Nieuwe en bestaande klanten

Iedere nieuwe klant, die een pleziervaartuig bij ons verzekerd komt in aanmerking voor deze ledenpas, maar uiteraard mag u zich als bestaande klant met een pleziervaartuigverzekering, ook bij ons melden om een pas aan te vragen.