De bestuursleden van de SAWP werken allemaal vrijwillig, al jaren mee aan de belangen van de watersportbedrijven in Aalsmeer. Daarnaast zetten zij zich in voor de ligplaatshouders in Aalsmeer en de waterrecreanten uit de regio. Mede door hun inzet voor het MeerWesteinder magazine, deze website en promotie op de Hiswa te water, weten watersporters uit heel Nederland onze prachtige veelzijdige Westeinderplassen steeds beter te vinden! En hebben jullie het MeerWesteinder magazine van dit seizoen (2023) al gezien? Vanwege het 25 jarig jubileum van het magazine is het in een nieuwe jas gestoken en dikker dan ooit! 

Bestuursleden van de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie

Door de ogen van…voorzitter Arnaud Brouwer

We hebben in Aalsmeer heel veel jachthavens, zowel klein als groot. En dus is het extra belangrijk dat we goed met elkaar samenwerken om onze mooie Westeinderplassen zo goed mogelijk te promoten en te onderhouden! Ik zet me daarom al jaren in voor de SAWP om met elkaar de schouders eronder te zetten.

Door de ogen van…secretaris Elsbeth Huis

De promotie van de Westeinderplassen is van belang voor ons allemaal. Door bundeling van krachten kun je het verschil maken. Na mijn tijd bij IBM en de aankoop van onze jachthaven in 2002, besloot ik lid te worden van de SAWP en mijn talenten in te zetten als secretaris.  

Door de ogen van…algemeen bestuurslid Erik Verbeek

Ik ben al meer dan 20 jaar bestuurs -lid bij de SAWP, omdat ik de watersport een warm hart toedraag. Wij hebben zelf ook een jachthaven/ camping bedrijf en ik heb de ambitie om Aalsmeer nog beter op de kaart te zetten als watersportdorp. Ontdek De Westeinder en zet koers naar Aalsmeer!

Door de ogen van…penning -meester Marcel van Wijk

Ik heb zelf geen jachthaven bedrijf maar draag de Westeinderplassen en de watersport een warm hart toe. Mijn kennis van cijfers en administratie zet ik dus graag in om mijn steentje bij te dragen aan de SAWP, in mijn inmiddels jarenlange rol als penningmeester.

Door de ogen van… de redactie Wendy Verbeek

Ik werk achter de schermen al jaren mee aan activiteiten van de SAWP. Van havendagen, tot het realiseren van het nieuwe MeerWesteinder magazine en het maken, bijhouden van deze website. Ik hou mij dus aan bevolen voor input, foto’s en verhalen voor deze site en social media. redactie@meerwesteinder.nl